Ouderraad

Wij zijn een groep van ouders die zich het wel en wee van de Asch van Wijckschool aantrekken. Naast het ondersteunen van bijzondere activiteiten op school gaan we in gesprek met het schoolteam. Soms om vragen te stellen, vaak om mee te denken, maar altijd met hetzelfde doel als het team: de Asch van Wijck de leukste en beste school van Utrecht te maken!

Maar wij kunnen dat niet alleen. Een van de doelen die we ons dan ook gesteld hebben is het verder vergroten van de betrokkenheid van jullie bij de school. Het is een cliché maar wel waar: vele handen maken licht werk. 

Kortom: we zitten vol plannen en houden jullie op de hoogte hoe het hier verder mee gaat. En wil je ons wat vragen? Heb je ideeën? Neem dan contact met ons op. E-mail: ouderraad@aschvanwijckschool.nl
 

Vrijwillige ouderbijdrage

De activiteiten die wij samen met het team vormgeven zijn bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, Kerst, Pasen, de Boschdag, de sportdag etc. Om deze activiteiten te bekostigen vragen wij een vrijwillige ouderbijdrage. Deze wordt door de school aan het begin van het schooljaar gevraagd. Het is een vrijwillige bijdrage, wij sluiten kinderen nooit uit van activiteiten. Het bedrag van de vrijwillige ouderbijdrage is 45 euro per kind per jaar. 
 

         
 Romy Snel
teamlid en voorzitter
Natchai Sinay
Penningmeester
Liza van Kuijk Priscilla Splinter Saskia Teernstra  
           
Ruth Troostheide Brigitte  Karen Bongers Luuk  Stephanie
 
 

 

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT