Ouderraad

Wij zijn een groep van ouders die zich het wel en wee van de Asch van Wijckschool aantrekken. Naast het ondersteunen van bijzondere activiteiten op school gaan we in gesprek met het schoolteam. Soms om vragen te stellen, vaak om mee te denken, maar altijd met hetzelfde doel als het team: de van Asch van Wijck de leukste en beste school van Utrecht te maken!

Maar wij kunnen dat niet alleen. Een van de doelen die we ons dan ook gesteld hebben is het verder vergroten van de betrokkenheid van jullie bij de school. Het is een cliché maar wel waar: vele handen maken licht werk. Ook willen we de communicatie verbeteren.

Kortom: we zitten vol plannen en houden jullie op de hoogte hoe het hier verder mee gaat. En wil je ons wat vragen? Heb je ideeën? Neem dan contact met ons op. E-mail: ouderraad@aschvanwijckschool.nl

Dan Veen
Liza van Kujik Gülsüm Dursun Aysel Ozdogan Stephanie Cools