BSO

Ludens verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) voor de Van Asch van Wijckschool.
De BSO locaties liggen in de buurt van de school.

• BSO Aspelin > voor kinderen van 4-7 jaar.
  • BSO Kikkersloot > voor kinderen van 4-6 jaar.
  • BSO Fantaziehuis > voor kinderen van 8 -12 jaar.

Buitenschoolse opvang van Ludens<span style="font-size:10.0pt;font-family: &quot;Arial&quot;,sans-serif;color:#003366">
Bij de buitenschoolse opvang van Ludens mag je kind zichzelf zijn.

Wil je kind lekker zijn energie kwijt na een dag school? Of heeft het juist behoefte aan even rust? Alles kan, alles mag. Onze pedagogisch medewerkers kijken en luisteren goed naar je kind en waar het behoefte aan heeft. Daar spelen ze op in.

De kinderen krijgen veel vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. We organiseren dagelijks binnen en buiten leuke activiteiten en uitdagingen die aansluiten bij de leeftijd. Kinderen bepalen zelf of ze mee willen doen.

Bij al onze kinderopvang is er aandacht voor gezond eten en drinken. Zoveel mogelijk biologisch.

Vakantieopvang van Ludens

In de schoolvakanties maken we het altijd extra gezellig. De kinderen kunnen lekker met hun vriendjes spelen en er zijn altijd leuke activiteiten en uitstapjes. Je kunt je kind ook alleen voor vakantieopvang opgeven, dus zonder BSO-contract. Reserveer tijdig, dan ben je verzekerd van opvang.

Met het inschrijfformulier op www.ludens.nl kunt u uw kind aanmelden. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030 – 2567070.

Kosten

Voor de meest actuele informatie over tarieven kunt u terecht op onze site. Buitenschoolse opvang valt binnen de Wet Kinderopvang. U komt dus in aanmerking voor de ‘Kinderopvangtoeslag’ van de belastingdienst. Deze toeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen: ouders met een laag inkomen betalen weinig en ouders met een gemiddeld of hoger inkomen betalen wat meer. Zo is kinderopvang niet duur meer.