Wanneer u geïnteresseerd bent in onze school, kunt u telefonisch of via onderstaand formulier een afspraak maken voor een informatieochtend. Elke maand wordt er een informatieochtend georganiseerd.  Mocht dit niet uitkomen dan kunt u ook een aparte afspraak maken.

Ouders kunnen hun interesse voor de basisschool kenbaar maken door een vooraanmelding te doen.

U kunt een vooraanmelding doen zodra uw kind de leeftijd van twee jaar heeft totdat het kwartaal van het leerjaar van uw kind vol is.

Dit is een wijkafspraak in Lombok/Majella/Nieuw England

Vooraanmelden is handig omdat wij dan rekening kunnen houden met de komst van nieuwe kleuters. Als een kind drie jaar wordt kan de vooraanmelding omgezet worden in een aanmelding waarna de officiële wettelijke inschrijving met vier jaar volgt.

Voor kinderen met speciale begeleiding wordt de ondersteuningsbehoefte samen met de ouders in kaart gebracht waarna we afwegen wat de beste plaats voor dit kind is binnen onze school of stichting.

Om uw interesse aan te geven en om aan te melden maakt u een afspraak met de directie via aschvanwijck@pcou.nl of via onderstaand formulier.

Scholen in Lombok/Majella/Nieuw England hanteren geen wachtlijst. Broertjes en zusjes van leerlingen op de Van Asch van Wijckschool hebben voorrang op nieuwe leerlingen. Dit geldt alleen als zij tijdig zijn aangemeld.

Informatieochtenden 2018-2019:

woensdag 12 september 2018  dinsdag 12 maart 2019
 woensdag 17 oktober 2018  maandag 17 april 2019
 dinsdag 13 november 2018   dinsdag 14 mei 2019
 dinsdag 15 januari 2019   dinsdag 25 juni 2019
 dinsdag 12 februari 2019

Meld uw kind hier aan

Via onderstaand contactformulier kunt u met ons contact opnemen over het aanmelden van uw kind.