School

Ludens verzorgt de buitenschoolse opvang (BSO) voor de Asch van Wijckschool.
De BSO locaties liggen in de buurt van de school.

Buitenschoolse opvang is opvang na schooltijd, tijdens schoolvakanties en op schoolvrije dagen. Het is een veilige omgeving, waarin de kinderen even bij kunnen komen en fijn kunnen spelen met hun vriendjes. Op onze BSO spelen we in op wat kinderen van de verschillende leeftijden nodig hebben.

De kleuters en jongere kinderen willen meestal nog even bijkomen van een schooldag, terwijl de oudere kinderen zich vaak juist lekker uit willen leven in een leuke vrije of georganiseerde activiteit. Kinderen die op de BSO komen, zijn daar in hun vrije tijd. Ze hebben geen verplichtingen, maar ze mogen doen wat ze zelf willen. Ze kunnen zelf hun tijd indelen en meedoen aan de verschillende activiteiten die Ludens organiseert op het gebied van sport, spel, cultuur en creativiteit. Maar even tot rust komen met een boekje op de bank kan natuurlijk ook.

Bij de Asch van Wijckschool horen:
BSO Aspelin > voor kinderen van 4-8 jaar.
BSO Kikkersloot > voor kinderen van 4-8 jaar.
BSO Fantaziehuis > voor kinderen van 8 -12 jaar.

Wilt u snel weten of er plek beschikbaar is, ga dan naar www.ludens.nl/directbeschikbaar.

Een keer kijken
Als u graag zelf een keer wilt komen kijken, dan bent u van harte welkom!
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Miranda Kraan (leidinggevende), 030 – 2943995 of clustermajella@ludens.nl.

Met het inschrijfformulier op www.ludens.nl kunt u uw kind aanmelden. Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Informatie & Plaatsing, ip@ludens.nl of 030 – 2567070.

Kosten
Voor de meest actuele informatie over tarieven kunt u terecht op onze site. Buitenschoolse opvang valt binnen de Wet Kinderopvang. U komt dus in aanmerking voor de ‘Kinderopvangtoeslag’ van de belastingdienst. Deze toeslag is afhankelijk van het gezinsinkomen: ouders met een laag inkomen betalen weinig en ouders met een gemiddeld of hoger inkomen betalen wat meer. Zo is kinderopvang niet duur meer.